Ribiški car

DRUŠTVO VOJNIH INVALIDOV MARIBOR
TE  VABI

NA ZDRUŽENO RIBIŠKO TEKMOVANJE 

TEKMOVANJE ZA RIBIŠKEGA CARJA
Na osnovi letnega programa športa DVI Maribor razpisujemo interno tekmovanje društva. Na osnovi Pravilnika za pridobitev naziva RIBIŠKI CAR bo tekmovanje štelo za pridobitev točk in bo po tekmovanju svečana razglasitev CARJA.

REKREATIVNO TEKMOVANJE in druženje ob ribolovu s plovcem med ekipami in posamezniki članstva veteranskih in domoljubnih organizacij. V programu dela imamo namreč kot veteranska organizacija načrtovano tudi to aktivnost.

tekmovanje bo 11. 9. 2021 ob 9.00 uri
v ribniku ribiškega društva Jelenče v Pesnici – Pesnica 28.

Zbiranje se začne ob 8.00 uri, žreb tekmovalcev bo ob 8.30, začetek tekmovanja bo ob 9.00 uri in traja do 13.00 ure. Rezultati bodo objavljeni takoj po končanem tekmovanju.

Rok za prijave tekmovalcev je do 07. 9. 2021.

Nepravočasno prijavljenih tekmovalcev žal ne bomo mogli upoštevati.

Pri rekreativnem tekmovanju in druženju ob ribolovu s plovcem med ekipami in posamezniki članstva veteranskih in domoljubnih organizacij se tekmuje v posamezni konkurenci in ekipno. Ekipa šteje 3 (tri) tekmovalce. Tekmovanje bo izvedeno na osnovi določil tega razpisa in pravilnika ribiške zveze Slovenije.
Najboljše tri ekipe prejmejo pokale za osvojena mesta, najboljši trije posamezniki pa medalje. Prehodni pokal osvoji ekipa, katere tekmovalci dosežejo najboljši skupni izid.

Pri tekmovanju za ribiškega carja člani društva tekmujejo posamično. Po končanem tekmovanju in podelitvi priznanj veteranskim in domoljubnim organizacijam sledi podelitev naziva ribiškega carja našega društva.

Po končanem ceremonialu bo poskrbljeno za kosilo.

Vsak udeleženec prispeva 5 evrov kotizacije za udeležbo.

Prijavite se v pisarni DVI Maribor g. Mariji Petković  na tel. 059 926 984 ali 041 314 431 ali na e-mail dvimb.tajnistvo@gmail.com.

V pričakovanju vaše udeležbe, vas lepo pozdravljamo in želimo dober prijem.

Organizacijski odbor DVI Maribor

Ogledov: 60